Ψαροτούφεκα (11)

Τεχνητά (102)

Στολές (3)

Καλάμια (87)

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ
TAI RUBBER
 • TAI RUBBER
 • MINNOW
 • ΚΑΛΑΜΙΑ ΒΑΡΚΑΣ

Seika Tenya Prism (80gr)

15.00 10.00
Tenya 80γρ ιδανικό για το ψάρεμα του φαγκριού, λυθρινιού, σκαθαριού κ.άΦωσφορούχο με ενισχυμένα αγκίστρια!

Yamashita Taikabura Set

21.00 13.50
Η σειρά Tai Kabura αποτελεί ένα μοναδικό δέλεαρ για την τεχνική Jigging και Kabura.Δεδομένου ότι οι τεχνικές αυτές είναι από τις πιο δημοφιλής στην Ιαπωνία ,,η σειρά Tai Kabura δεν θα μπορούσε να αποτελεί τίποτα παραπάνω από ένα τεχνητό με εξαιρετική ποιότητα αλλά και μοναδικές επιδόσεις.Διαθέτει ένα μολυβούχο κεφάλι με λαμπερό γυάλινο μάτι που τερματίζει σε ένα σιλικονούχο χταπόδι που φέρει στο εσωτερικό του 2 ενισχυμένα αγκίστρια.Η μοναδική καινοτομία που άλλαξε τα δεδομένα της τεχνικής Jigging και Kabura βρίσκεται στο μολυβούχο κεφάλι, κατά το οποίο μπορεί να παράγει δονήσεις κατά την ανάκτηση του τεχνητού και να προσφέρει μοναδική κίνηση στο συλικονούχο καλαμάρι που σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό του χρωματισμό κάνει τα αποτελέσματα μοναδικά.Η υψηλή ποιότητα κατασκευής είναι και ο λόγος που η εταιρεία Yamashita θεωρείτε από της καλύτερες στον κόσμο, αλλά τώρα μας δίνει ένα επιπλέον λόγο να την εντάξουμε στο εξοπλισμό μας.
New
Close

Hayabusa Free Slide Straight Fall Head

15.00
Η τελευταία λέξη της Hayabusa σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Ένα πρωτοποριακό free slide με πολύ γρήγορη κάθοδο στο βυθό που υπερνικάει ακόμα και έντονα ρέματα! Το μοντέλο αυτό είναι η πρώτη επιλογή όταν έχει αέρα ή ρέματα και θέλουμε να πέσουμε γρήγορα μέσα στα ψάρια που βλέπουμε στο βυθόμετρο. Η κίνηση του κατά την χρήση είναι αυτή που ξέρετε και επιφέρει τα αποτελέσματα που έχετε συνηθίσει με όλα τα προϊόντα της Hayabusa .
Close

Nikko Worm 4,5inch

14.00
Νέα σειρά σιλικονούχων απο την Nikko!Πρόκειται για ένα  "αληθινά" τεχνητό δόλωμα. Ο σχεδιασμός του κεφαλιού του καθώς και το σχήμα των πλοκαμιών του, του δίνουν μια ακαταμάχητη έλξη για τα ψάρια. Τα υπέρ-ελαστικά πλοκάμια του παρέχουν ένα καταπληκτικό "τρέμουλο" που διεγήρει ακόμα περισσότερο τα θηράματα μας. 
 • Υπερ-ελαστικό
 • Μεγάλη αντοχή στο χρόνο
 • Πολλαπλά Ψαρέματα
 • Δεν χάνει την ελαστικότιτα του με το καιρό
 • Δεν "στεγνώνει"
 • Δεν είναι βλαβερό για τα ψάρια
Close

YAMASHITA Tai Rubber

10.80
Νέο τεχνητό δόλωμα Tai Kabura με επαναστατικό σχεδιασμό από τη Yamashita.
-20%
Close

Jigging Master Swimming Egg Head

20.00 16.00
Απλά βυθίστε το μέχρι τον βυθό της θάλασσας και κινήστε το πάνω-κάτω ελαφρώς αλλά απότομα!Το Swimming Egg Head είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό δόλωμα το οποίο μπορεί να λειτουργήσει σε κάθε βυθό και στοχεύει σε μια μεγάλη ποικιλία ψαριών.Η αληθοφανής του κίνηση αλλά και η μελετημένη σχεδίασή του το κάνουν ένα must have δόλωμα για τη βάρκα!
ΨΑΡΕΜΑ ΑΚΤΗΣ
Μηχανισμοί
 • Μηχανισμοί
 • Καλάμια
 • Πετονια

Κορυφαίες Εταιρίες

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ
ΟΠΛΑ & ΣΤΟΛΕΣ
 • ΟΠΛΑ & ΣΤΟΛΕΣ
 • ΜΑΧΑΙΡΙΑ & ΓΑΝΤΙΑ
New
Close

Pathos Alma 90

110.00
Περιλαμβάνει ανοξείδωτη βέργα ταιτής 6,25mm (SANDVIC), λάστιχα PATHOS 17,5mm με ρακόρ και καμπάνα. Με τακούνι όπλισης.Σωλήνας Φ26ΧΦ28.4 Βέργα Φ 6.25 ΜΦ Δίχρωμη γυαλισμένη (Λάστιχο Anaconda Φ17,5 mm Χρώμα λευκό μαύρο) Ρακόρ ίσιο & κωνικό Καμπάνα Σπαστή κοντή
New
Close

Pathos Open 100

145.00
Ψαροτούφεκο Pathos Open. Με οδηγό σε όλο τον σωλήνα και ανοικτή κεφαλή. Σωλήνα αλουμινίου Ø 26 χ 28.4 mm. Με βέργα ταϊτής 6,5mm και ένα λάστιχο με κωνικά ρακόρ πάχους 19mm. Καμπάνα κοντή σπαστή.
New
Close

Pathos Open 90

130.00
Ψαροτούφεκο Pathos Open. Με οδηγό σε όλο τον σωλήνα και ανοικτή κεφαλή. Σωλήνα αλουμινίου Ø 26 χ 28.4 mm. Με βέργα ταϊτής 6,5mm και ένα λάστιχο με κωνικά ρακόρ πάχους 19mm. Καμπάνα κοντή σπαστή.
Close

Salvimar Hero 105cm

350.00
Features:- Aircraft grade aluminium alloy elliptical barrel. - Teflon® Shaft guide. - Enlarged profile for a better hydrostatic trim. - Ergonomic handle with left and right butt. - New Heavy Metal 350 trigger mechanism (Muzzle load 350kg). - Trigger sensitivity adjustment. - Chest loading pad of soft rubber. - Handle with hook for line fixing or reinforced snap hook. - Open multi band muzzle. - Standard supplied bridge to turn it into a close muzzle.
New
Close

SALVIMAR METAL KRYPSIS 85

210.00
 • 6,5mm shaft
 • Aeronautical aluminum alloy frame with integral rod guide
 • Handle with Metal release system
 • Sensitive trigger adjustment
 • Easily removable sternal support
 • Reinforced enclosed track head, open multi-elastic
 • Standard elastic bands with Dyneema ogive
 • spear shaft with laser welding fins

SALVIMAR TOMAHAWK 85 ROLLER

350.00 310.00
Features: -Shaft:7,0mm – Aircraft grade aluminium alloy elliptical barrel – Teflon® shaft guide – Enlarged profile for a hydrostatic trim – Trigger sensitive adjustment – Chest loading pad of soft rubber – Handle with hook for line fixing or reinforced snap hook – New Heavy Metal 350 release mechanism (Tested load 350kg) – Ergonomic handle with left and right butt – Fitting for Salvimar reels – Tomahawk propulsion system consisting of: – Upper rubbers S400 ø 16mm with elongation controlled by inner core in Dymax line, 100% Climax® 1.4mm, tensile strength 250kg + 4 additional S400R rubbers in line ø 15mm
New
Close

Salvimar Wild 60cm

70.00
Ένα όπλο κατασκευασμένο από την ιταλική Salvimar , με φοβερή ποιότητα κατασκευής μεταλική σχοινοπιάστρα , βέργα , λάστιχα και τρίαινα. Έτοιμο για ψαροτούφεκο. Πολύ βολικό για το ψάρεμα στην τρύπα. Θα σας ενθουσιάσει!
New
Close

Salvimar Wild 75cm

78.00
Ένα όπλο κατασκευασμένο από την ιταλική Salvimar , με φοβερή ποιότητα κατασκευής μεταλική σχοινοπιάστρα , βέργα , λάστιχα και τρίαινα. Έτοιμο για ψαροτούφεκο. Πολύ βολικό για το ψάρεμα στην τρύπα. Θα σας ενθουσιάσει!