Προβολή 1–12 από 16 αποτελέσματα

Show sidebar
Close

DTD Barracuda 175mm

13.00
Τεχνητό Δόλωμα DTD Barracuda 175mm Sardina Το νέο ψαράκι της DTD Barracuda σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά
Close

DTD Gavun 90

6.20
  • Ρεαλιστικά μάτια
  • 2 σαλαγκιές VMC
  • Μοιάζει με πραγματική αθερίνα
  • Floating
Close

DTD Sardina 110mm

7.20
Ζωντανή, με αντανακλάσεις ολογραφική επίδραση Σαλαγκιές VMC Ανοξείδωτα κρικάκια Τέλεια δράση μέσα στο νερό Floating

Game AGUGLIA EVO

25.00
Μια ζαργάνα που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ!!! Κατασκευασμένο από ισχυρό ABS πλαστικό, το Aguglia EVO έχει εσωτερικό σύστημα μετακινούμενου βάρους με μπίλιες, που βοηθούν το τεχνητό να πραγματοποιεί πολύ μεγάλες ρίψεις. Το Aguglia EVO έχε ρεαλιστικό σχήμα σώματος μιας πραγματικής ζαργάνας, ενώ η κίνησή του μέσα στο νερό είναι πολύ εντυπωσιακή. Μια πραγματική ζαργάνα έχει μια σταθερή κίνηση μέσα στο νερό με στενές γωνίες πολύ πιο κάτω από τις 80°. Το Aguglia EVO διατηρεί μια δράση κολύμβησης με πλευρικές κινήσεις μεταξύ 60° και 70°. Αυτό το κάνει πολύ πιο ελκυστικό στο θήραμα. Διαθέτει 3D μάτια και πολύ ενισχυμένες 3x Tridente σαλαγκιές.

IMA NABARONE 175S

27.00
Ένα Long Slim Minnow τεχνητό για μεγάλα θηράματα, το οποίο θα χαρίσει αρκετές συγκινήσεις στους χρήστες της.Διατίθεται σε δύο μοντέλα Floating και Sinking. Και τα δύο επιτυγχάνουν πολύ μακρινές ρίψεις, με το Sinking να το υπερνικά για λίγα μόνο μέτρα, αφού το βάρος του είναι μεγαλύτερο κατά 2g. Το εσωτερικό σύστημα μετακινούμενου βάρους που διαθέτει, το βοηθάει να επιτυγχάνει δυνατές ρίψεις κόντρα σε οποιονδήποτε άνεμο στον ωκεανό, κύματα και ποτάμια.
Close

Jatsui Sea Slicker SWL145

14.50
Βασισμένο στο επιτυχημένο τεχνητό SW LL MINNOW, η JATSUI κατασκεύασε την μικρότερη έκδοσή του, σε 14,5cm.Το SW L MINNOW 145 διαθέτει την ίδια αεροδυναμική με το μεγαλύτερό του, ενώ έχει βύθισμα από 50 έως 80cm.Πραγματοποιεί ρίψεις έως και τα 60m, αφού διαθέτει εσωτερικές μπίλιες μετακινούμενου βάρους.Το SW L 145 έρχεται με τρεις σαλαγγιές της VMC, TREBLE HOOKS SERIE 9626.

JATSUI TREY MINNOW

8.50
Size 70mm 4,5gr
Close

Jatsui Zoro 90mm

14.00
Η SW ZORO είναι ένα ολοκαίνουριο τεχνητό της εταιρείας JATSUI. Συγκαταλέγεται στα τεχνητά TOPWATER. Ο σχεδιασμός του είναι τρομερός, αφού η κίνησή του πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας δεν θα αφήσει κανένα θήραμα αδιάφορο. Έχει τέτοια αεροδυναμική αφού μπορεί να φτάσει και βολή έως 60m. Είναι διαθέσιμο σε 7 χρωματισμούς.
Close

Little Jack Sayoris-Z

17.00
Η Little Jack κατασκεύασε το μοναδικό δόλωμα που μπορεί να αναπεξέλθει πλήρως στο ψάρεμα μεγάλων θηραμάτων, με σχήμα που επιδιώκει να προσομοιώσει τέλεια το πάχος σώματος και το επιμήκες σχήμα ενός πραγματικού. Έχει καταπληκτική απόσταση ρίψης σαν ένα μεταλλικό καλούπι. Το σώμα είναι εμπλουτισμένο με καλώδια που το διαπερνούν κατασκευασμένο από στερεά ρητίνη ABS.