Εμφάνιση όλων των 7 αποτελεσμάτων

Show sidebar
Close

Daiwa Theory Spinning 10-35 gr

65.00
Καλάµι spinning µε εξαιρετική συµπεριφορά και προοδευτική δράση κορυφής, πανάλαφρο, φτιαγµένο από Carbon υψηλής ποιότητας. Οδηγοί δετοί µονής στήριξης SIC Αντιολισθητική λαβή µε επένδυση φυσικού φελλού Βάση µηχανισµού γραφίτη µε ενισχύσεις αλουµινίου Εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιµής Μήκος : 2.70m Action : 10-35 gr Οδηγοί : 9 Στελέχη : 2 Βάρος : 166 gr Μήκος Κλειστό : 141cm
Close

MajorCraft Firstcast FCS-902ML

80.00
Η Ιαπωνική εταιρία θέλοντας να βάλει τον αρχάριο χρήστη από την αρχή σε σωστό δρόμο, δημιούργησε αυτήν την οικονομική σειρά καλαμιών, χωρίς όμως να κάνει οικονομία στα υλικά κατασκευής, ούτε και στο Design. To FCS-902ML είναι ένα καθαρόαιμο λαυρακοκάλαμο με δράση κορυφής, πανάλαφρο, ντούρο και με πολύ καλή ισορροπία, δεν θα κουράσει τον χρήστη ακόμα και μετά από ένα πολύωρο ψάρεμα, ενώ την ώρα της μάχης θα νοιώσει την σιγουριά που μόνο από ένα πολύ πιο ακριβό καλάμι θα μπορούσε να περιμένει. Τέλος ο σχεδιασμός του και η απίστευτη τιμή του το κάνουν ασυναγώνιστο.
LENGTH LURE LINE (P.E.) ACTION WEIGHT
2.74 m 10 – 30 gr 0.8 – 2.0 Regular Fast 127 gr
Εγγύηση Major Craft

Majorcraft Solpara Light Shore Jigging 20-60gr

120.00
Η νέα σειρά Solpara έρχεται πλήρως αναβαθμισμένη σε όλες τις σειρές καλαμιών της από την ακτή και από την βάρκα,ανεβάζοντας πολύ ψηλά την ποιότητα του, με Cross Force blank αλλά και τα περιφερειακά της όπως οδηγούς Stainless Steel Fuji O-Ring,βάση μηχανισμού  Fuji Reel Seat ,χαροποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό ψαρά. Το SPX-962H είναι ένα δυνατό καλάμι για την τεχνική του Shore Jigging και θα αντεπεξέλθει επάξια σε αυτήν την τόσο απαιτητική τεχνική!!!

Oceanic Bonsai 300 (40-80gr)

40.00
Ένα καλάμι κατασκευασμένο απο HMC Carbon υψηλής μοριακής δομής, εξοπλισμένο με SIC οδηγούς και δετά δακτυλίδια. Είναι πολύ ελαφρύ, με στιβαρό κορμό αλλά ευαίσθητη μύτη στις τσιμπιές, ιδανικό για Spinning και Casting.
  • Action: 40-80gr
  • Μήκος: 3.00m Μήκος κλειστό: 0,85
Close

Quantum Throttle Spin 2.70m 12-44gr

51.00
Μία νέα σειρά καλαμιών spinning παρουσιάζει η Quantum την οποία σίγουρα θα αγαπήσετε και θα εκτιμήσετε. Με extra fast δράση

Storm Adventure Extreme Saltwater Game Edition (15-50gr)

80.00
Δίσπαστο καλάμι, ιδανικό για Medium/Heavy Spinning,  Light Shore Jigging, από carbon υψηλής ποιότητας. Έχει λεπτό και ελαφρύ blank, ταυτόχρονα όμως πολύ δυνατό, με δράση κορυφής. Είναι στο πιο σωστό μήκος (3,05m) για αυτή την τεχνική, και δίνει αμέτρητες επιλογές όσον αφορά το βάρος των τεχνητών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αφού έχει αρκετά ευρύ action (15-50gr). Διαθέτει μεγάλα δαχτυλίδια ώστε να επιτυγχάνονται ανεμπόδιστα μακρινές βολές. Οι οδηγοί και η βάση μηχανισμού είναι Fuji και η λαβή του αποτελείται από EVA.

YGK G-SOUL X8

42.00
Το Upgrade X8 είναι ένα οκτάκλωνο νήμα , που κατασκευάζεται στην Ιαπωνία . Αξιοποιεί τα καλύτερα υλικά και τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις.