Προβολή 1–12 από 15 αποτελέσματα

Show sidebar
Close

Duo Drag Metal Cast

8.00
Η πολύ αναμενόμενη απάντηση της Duo στο παιχνίδι του Jigging! Η τεχνική του jigging έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα της στην σύλληψη διάφορων ειδών και συνεχώς εξελίσσεται.Η Duo εισέρχεται στον κόσμο του jigging με την σειρά πλάνων Drag Metal άκρως ρεαλιστική κίνηση είτε οριζόντια  είτε κάθετα με στόχο να προσελκύσουν τους θηρευτές.Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χειριστής είναι απλή ανάκτηση σε συνδυασμό με κοφτά η πιο μεγάλα τινάγματα της μύτης του καλαμιού.
Close

Majorcraft Jigpara Ikanago

12.00
Η σειρά Ikanago είναι ένα κατακόρυφο πλάνο που μοιάζει με ένα μικρό χέλι άμμου. Τα πιο δημοφιλή χρώματα είναι διαθέσιμα σε αυτό το νέο κάθετο jig από το Major Craft Jig Para με μεγάλη ποικιλία σε γραμμάρια 90 έως 200gr!
Close

Majorcraft Jigpara Micro Slim

7.00
Όλα τα Jigpara της Majorcraft είναι δράσης special slow falling. Κάτι που τα διακρίνει από τους υπόλοιπους πλάνους της αγοράς. Αν χάνατε εύκολα και γρήγορα τέτοιου είδους δολώματα, τότε σας συστήνουμε με σιγουριά τα Jigpara, θα αυξήσουν τον ψαρευτικό χρόνο σας, τον έλεγχο που έχετε προς το δόλωμα, την απόσταση βολής, αλλά και θα μειώσει την ταχύτητα βύθισης λόγο της ειδικής δράσης του. Δοκιμάστε το!
Close

Majorcraft Jigpara Slow

8.40
Οι νέοι πλάνοι Jigpara Slow Jigging από την πρώτη μέρα της εμφάνισης τους, τράβηξαν την προσοχή όλων των φίλων της συγκεκριμένης τεχνικής. Η ποιότητα κατασκευής τους είναι κορυφαία, αλλά και το φινίρισμα τους σε συνδυασμό με τους προκλητικούς χρωματισμούς, είναι σίγουρο ότι θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα. Ιδανικοί για Slow Jig σε μεσαία ή μεγαλύτερα βάθη, με κίνηση που προκαλεί την επίθεση των ψαριών τόσο στο αργό τζιγκάρισμα όσο και στο falling των πλάνων. Διαθέτουν μεγάλο μάτι και ποιότητα βαφής που αφήνει αναλλοίωτη την εξωτερική τους εμφάνιση ακόμα και μετά από πολλά δαγκώματα.
Close

Majorcraft Slow Fall Jig

12.00
Μπαίνοντας δυναμικά στην τεχνική του Slow Jigging η Ιαπωνική Majorcraft μας παρουσιάζει την σειρά Tachikigi Dojo !
 • Εξαιρετικό φινίρισμα
 • Ολοκαίνουργια χρώματα
 • Εξαιρετικό ζύγισμα και αληθοφάνεια κατά την πτώση
 • Σετάρεται είτε με 2 διπλά slow hooks είτε με 2 μονά
 • Τα 80 γρ μπορούν άνετα να δουλευτούν και με καλάμια Tairubber !
Close

Owner Cultiva Gekito Jig – Ultra Slow Jig

12.00
Στο ψάρεμα με την τεXνική του jigging τα «τσιμπήματα» είναι συνήθως κοντά στο βυθό. Τα πλάνα GJUS έXουν 50% μικρότερη ταXύτητα βύθισης από τα κοινά πλάνα, πετυXαίνοντας έτσι να παραμένουν περισσότερη ώρα στη περιοXή αυτή, προκαλώντας τα θηράματα.
Close

Owner Cultiva Gekito Jig TB

12.00
Tο μοναδικό του σχήμα το κάνει να κινείται σαν βέλος, ενώ τα λαμπερά του χρώματα γίνονται για τα ψάρια πόλος έλξης.
 • Ιδανικό για Shore αλλά και Off Shore τεχνικές !
 • Αεοδυναμικό σχήμα για  castability !
 • Μεσόβαρος πλάνος
 • Μπορεί να αρματωθεί με ένα μονό αλλά και με διπλό assist hook χωρίς να επηρεαστεί η πλεύση του
 • Μπορεί να αρματωθεί και με χταποδάκι και να γίνει άκρως ελκυστικός
 • Εξαιρετική ποιότητα με τεράστια αντοχή σε δαγκώματα και χτυπήματα