Εμφάνιση όλων των 8 αποτελεσμάτων

Show sidebar

TRONIX PRO BLACK OUT

7.40
 Black out στη μνήμη της πετονιάς!!!!!! Ήρθε η νέα πετονιά της Tronixpro για να λύσει οριστικά το βιρίνιασμα του παράμαλλου. Εκτός από τη χρήση της σαν παράμαλλο, μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σαν κορμό αρματωσιάς, shock leader αλλά και για γέμισμα του μηχανισμού

TRONIX PRO BLAZE

16.00
Το Tronixpro Blaze Monofilament έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με μηχανισμούς fixed spool. Ο συνδυασμός μικρής ελαστικότητας και επίστρωσης σιλικόνης βοηθάει τον ψαρά να πάρει την καλύτερη δυνατή απόσταση. Η μειωμένη ελαστικότητα αυξάνει επίσης την ικανότητα να ανιχνεύει τις τσιμπιές. Διαθέτει προηγμένη επίστρωση σιλικόνης που καθιστά τη πετονιά αδιαπέραστη από το νερό για να διατηρεί την πλήρη της αντοχή. Αυτό την κάνει μία από τις πιο ανθεκτικές πετονιές στην τριβή, χωρίς μνήμη και δεν αποδυναμώνεται στους κόμπους. Ένα ακόμη πλεονέκτημα της σιλικόνης είναι η μειωμένη τριβή στους οδηγούς του καλαμιού όταν κάνουμε βολή, βοηθώντας να κερδίσουμε αρκετά μέτρα. Η Tronixpro είναι περήφανη για την δημιουργία αυτής της πετονιάς, καθώς επιλέγοντας αυτό το προϊόν έχετε στα χέρια σας ότι καλύτερο μπορεί να σας προσφέρει και με ακρίβεια στην αναγραφόμενη διάμετρο.

TRONIX PRO XENON

14.00
  Η Xenon Monofilament της Tronixpro έχει δημιουργηθεί για να χρησιμοποιηθεί ως κύρια πετονιά για το γέμισμα των μηχανισμών fixedspool. Ο συνδυασμός μειωμένης ελαστικότητας, σούπερ απαλότητας και μεγάλης ανθεκτικότητας στην τριβή, λόγο επικάλυψης φθοριοάνθρακα, βοηθάει τον ψαρά να πάρει την καλύτερη δυνατή απόδοση. Η μειωμένη ελαστικότητα βοηθάει να ανιχνεύουμε τις τσιμπιές ακόμη και σε μεγάλη απόσταση. Η Xenon διαθέτει επικάλυψη fluorocarbon . Αυτό βοηθάει να αυξηθεί η αντοχή της στην τριβή αλλά και να γίνει περισσότερο διακριτική στα μάτια των ψαριών. Επιπλέον η επικάλυψη δεν θα επιτρέψει στο νερό να εισχωρήσει μέσα της, δίνοντας έτσι περισσότερη αντοχή. Η χρήση της Xenon δεν περιορίζεται μόνο στο surfcasting. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω των πιο πάνων χαρακτηριστικών με επιτυχία στις τεχνικές του spinningκαι στην καθετή από σκάφος. Η Tronixpro είναι περήφανη για την δημιουργία αυτής της πετονιάς, καθώς επιλέγοντας αυτό το προϊόν έχετε στα χέρια σας ότι καλύτερο μπορεί να σας προσφέρει και με ακρίβεια στην αναγραφόμενη διάμετρο.  
Χαρακτηριστικά
Διάμετρος 0,28mm
Kg 5,84kg
Χρώμα Μωβ
Mt 300

Tubertini Erre Due

12.90
Νέα πετονιά από την tubertini κατασκευασμένη στην Ιαπωνία. Βυθιζόμενη κατάλληλη για match fishing και Feeder.
Κωδικός Διάμετρος Κιλά
21904 0,180 mm 5.120 Kg
21905 0,205 mm 6.180 Kg
21906 0,225 mm 7.280 Kg

Yuki Kenta 1000mt

31.0037.00
Κατασκευασμένη στην Ιαπωνία, έχει το χρώμα κερασιού, είναι ειδικά σχεδιασμένη ως πετονιά μηχανισμού για ψάρεμα με την τεχνική του surf-casting. Εξαιρετικά μαλακή, με μοναδική αντοχή στο κόμβο και στο στρες. Η Kenta έχει διπλή επίστρωση σιλικόνης για να την προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες και την τριβή, τις επιτρέπει να γλιστράει πιο εύκολα μέσα από τα δακτυλίδια του καλαμιού και την μπομπίνα του μηχανισμού, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αντοχή και απόσταση κατά την ρίψη σε σχέση με τα παραδοσιακά νάιλον. Χρώμα: Κερασί Συσκευασία: 1000m

Yuki Koji 1000mt

27.0031.00
Φτιαγμένο στην Ιαπωνία, το πράσινο χρώμα, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την τεχνική του surf-casting. Εξαιρετικά μαλακό, με μοναδική αντοχή στο κόμπο και στην τριβή. Ένα διπλό στρώμα σιλικόνης την προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες και την τριβή, επιτρέποντας στην πετονιά να ολισθαίνει πιο εύκολα μέσα από τους δακτυλίους και τον μηχανισμό, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αντοχή και απόσταση στις βολές μας.  

YUKI SAFU SHOCK LEADER

22.00
Κωνικά Shock Leader για Surf-casting. Η συσκευασία περιέχει 10τμχ. των 15mt, από τα οποία τα 7,5 είναι clear και τα υπόλοιπα είναι σε κόκκινο χρώμα. Αυτή η εναλλαγή χρώματος, μας βοηθάει να αντιλαμβανόμαστε πότε φτάνει η αρματωσιά μας στην ακτή.