Προβολή 1–12 από 41 αποτελέσματα

Show sidebar

BKK HEAVY CIRCLE HOOKS-SS

5.00
Το BKK SS Heavy Circle είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο αγκίστρι που αναπτύχθηκε για να αντιμετωπίσει διάφορα είδη ψαριών τόσο του γλυκού νερού όσο και του αλμυρού νερού. Χάρη στην επίστρωση Super Slide της BKK, διαθέτει χαμηλότερη αντίσταση και βελτιωμένη απόδοση διάτρησης, διευκολύνοντας την τοποθέτηση ζωντανών δολωμάτων στο αγκίστρι και παρατείνοντας τη ζωντάνια τους.
Close

Hayabusa BEK562

4.40
Αγκίστρι για μολύβι φύλακα, για ζωντανό δόλωμα, από τη Hayabusa. Σε χρώμα Black Nickel. Σε 5 μεγέθη.
Close

Hayabusa CRL 186

4.00
Από τους πλέον διαδεδομένους τύπους αγκιστριών στην Ελλάδα αφού βρήκαν πετυχημένη εφαρμογή σε δύο τελείως διαφορετικά ψαρέματα με απόλυτη επιτυχία. Στο ψάρεμα τις τσιπούρας όπου μηδενίζουν τα αποτυχημένα τσιμπήματα και στη βαθιά μπαλαδοκαθετή όπου κρατάει όλα τα ψάρια χωρίς ξεψαρίσματα!  
Close

Hayabusa FKS130

2.00
Aκόμα ένα καθαρόαιμο τσιπουράγκιστρο για δολώματα μεγάλα όπως πορφύρα, φαραώ και καβούρι! Ένας κωδικός που δεν συγχωρεί λάθη!
Close

Hayabusa OSN 561

2.50

Hayabusa OSN 561 Black Nickel

Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός τέτοιου τύπου αγκιστριού μαζί με την μοναδική σκληρότητα και κόψη της Hayabusa! Αυτό φυσικά το κάνει ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό αγκίστρι αντικατάστασης των αρχικών που διαθέτουν τα χελάκια Raglou
Close

Hayabusa SOI 230

4.00
Ίδιο σε χαρακτηριστικά με το 562, το 230 διαθέτει απλώς ίσιο κρίκο και όχι κυρτό για αυτούς που θέλουν να δένουνται αγκίστρια από αυτόν και όχι από τον κορμό,όπως συμβαίνει με το 562
Close

MajorCraft Assist Hook Zoc

8.00
MAJOR CRAFT HARD-COATED DOUBLE ASSIST HOOKS ZOC HT
Close

Mustad Beak Bait Heavy 92554NP-NR

2.50
Πολύ διαδεδομένο στη συρτή με μολύβι φύλακα
Close

Mustad Τσαπαρί

2.50
7 αγκιστριών
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΙΚΑ: Μέγεθος αγκιστριού: 4 Αντοχη πετονιάς 20 lbs
Close

Owner 50044

2.00
Κορυφαίας ποιότητας αγκίστριa Owner 50044, με την εγγύηση της γνωστής Ιαπωνικής εταιρίας. Μοναδικό σε αντοχή και άρπαγμα. Είναι παπαγαλέ, κοντόλαιμο, μαύρου χρώματος, super needle point, extra ενισχυμένο. Made in Japan.