Προβολή 1–12 από 16 αποτελέσματα

Show sidebar
Close

Carbotex Fluorocarbon

23.0025.00
Ιαπωνικής κατασκευής, 100% αόρατη μεσινέζα Carbotex 50 μέτρων για παράμαλλα.Η Carbotex Fluorocarbon έχει τέτοιο δείκτη διάθλασης μέσα στο νερό, που την καθιστά ουσιαστικά αόρατη. Δεν απορροφά νερό, έτσι δεν κουράζεται και παραμένει ανθεκτική στον κόμπο, ακόμα και μέσα στο νερό.Άλλο ένα χαρακτηριστικό της Carbotex Fluorocarbon είναι η πυκνότητά της, η οποία την καθιστά βαρύτερη από το νερό και βυθίζεται αμέσως και γρήγορα. Επίσης έχει μεγάλη αντοχή κατά της τριβής.
Close

Seaguar ACE Fluorocarbon

29.00
H πιο διαδεδομένη fluorocarbon πετονιά στον κόσμο, συνδυάζοντας ποιότητα και τιμή. Η εγγύηση της Seaquar, εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις και εξαιρετικές αντοχές, για κάθε είδους ψαρέματος. Έχει δείκτη διάθλασης πολύ κοντά σε αυτόν του νερού, με αποτέλεσμα να είναι πρακτικά αόρατη. Δεν απορροφάει το νερό ή τις ακτίνες του ήλιου με αποτέλεσμα να μην αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά της. Κατάλληλη για κάθε χρήση και για κάθε είδους αόρατα παράμαλα απο Casting μέχρι Inchiku και φύλακα. Όλες οι Seaguar διατίθενται στην γνήσια Ιαπωνική συσκευασία τους χωρίς αναγραφόμενο Test θραύσης.
Close

Seaguar FXR Fluorocarbon

28.00
Κορυφαία fluorocarbon πετονιά απο την Seaguar, που συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά της Grandmax FX σε μεγαλύτερη διάμετρο. Η καλύτερη επιλογή για παράμαλα στο Heavy Casting, μολύβι φύλακα, ζόκες, inchiku, kabura και jigging. Διαθέτει μεγάλη αντοχή στον κόμπο και στην τριβή, καθώς και μηδενική απορροφητικότητα νερού με αποτέλεσμα να μην αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά της. Είναι κατασκευασμένη απο fluorocarbon 5ης γενιάς, άρα και ισχυρότερη απο πετονιές παρόμοιας τεχνολογίας. Η Seaguar FXR είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά σε fluorocarbon μεγάλων διαμέτρων και αυτό είναι αποδεδειγμένο. Η ελαστικότητα της είναι ιδανική και η διάμετρος της πραγματική και σταθερή σε όλο το μήκος της.

Seaguar Grandmax FX

21.50
Η Seaguar Grandmax Fx είναι ιδανική για κάθε είδους παράμαλα, αφού τα χαρακτηριστικά της είναι ακριβώς ίδια με της Grand Max, με την μόνη διαφορά ότι η Fx είναι πιο μαλακή. Ό,τι καλύτερο έχετε δοκιμάσει, αφού η ποιότητα της Seaguar είναι γνωστή παγκοσμίως και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή των fluorocarbon πετονιών. Όλες οι Seaguar διατίθενται στην γνήσια Ιαπωνική συσκευασία τους χωρίς αναγραφόμενο Test θραύσης.

Seaguar JR Fluorocarbon

9.00
Το καλύτερο fluorocarbon παγκοσμίως, πλέον έγινε προσιτό και στην τιμή για όλους. Η νέα σειρά Seaguar Jr σε συσκευασία των 50 μέτρων, είναι η απάντηση της Seaguar στην οικονομική κρίση, αφού δίνει την δυνατότητα σε όλους να ψαρέψουν με παράμαλα της κορυφαίας Ιαπωνικής εταιρίας. Με μεγάλες αντοχές τόσο στον κόμπο όσο και στο στρίψιμο. Η απορροφητικότητα στο νερό και στον ήλιο είναι σχεδόν μηδενική, με αποτέλεσμα να διατηρεί τις αρχικές ιδιότητες της. Δοκιμάστε την σε πραγματικά απίστευτη τιμή. Όλες οι Seaguar διατίθενται στην γνήσια Ιαπωνική συσκευασία τους χωρίς αναγραφόμενο Test θραύσης.

TRONIX PRO BLACK OUT

7.40
 Black out στη μνήμη της πετονιάς!!!!!! Ήρθε η νέα πετονιά της Tronixpro για να λύσει οριστικά το βιρίνιασμα του παράμαλλου. Εκτός από τη χρήση της σαν παράμαλλο, μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σαν κορμό αρματωσιάς, shock leader αλλά και για γέμισμα του μηχανισμού

TRONIX PRO BLAZE

16.00
Το Tronixpro Blaze Monofilament έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με μηχανισμούς fixed spool. Ο συνδυασμός μικρής ελαστικότητας και επίστρωσης σιλικόνης βοηθάει τον ψαρά να πάρει την καλύτερη δυνατή απόσταση. Η μειωμένη ελαστικότητα αυξάνει επίσης την ικανότητα να ανιχνεύει τις τσιμπιές. Διαθέτει προηγμένη επίστρωση σιλικόνης που καθιστά τη πετονιά αδιαπέραστη από το νερό για να διατηρεί την πλήρη της αντοχή. Αυτό την κάνει μία από τις πιο ανθεκτικές πετονιές στην τριβή, χωρίς μνήμη και δεν αποδυναμώνεται στους κόμπους. Ένα ακόμη πλεονέκτημα της σιλικόνης είναι η μειωμένη τριβή στους οδηγούς του καλαμιού όταν κάνουμε βολή, βοηθώντας να κερδίσουμε αρκετά μέτρα. Η Tronixpro είναι περήφανη για την δημιουργία αυτής της πετονιάς, καθώς επιλέγοντας αυτό το προϊόν έχετε στα χέρια σας ότι καλύτερο μπορεί να σας προσφέρει και με ακρίβεια στην αναγραφόμενη διάμετρο.

TRONIX PRO XENON

14.00
  Η Xenon Monofilament της Tronixpro έχει δημιουργηθεί για να χρησιμοποιηθεί ως κύρια πετονιά για το γέμισμα των μηχανισμών fixedspool. Ο συνδυασμός μειωμένης ελαστικότητας, σούπερ απαλότητας και μεγάλης ανθεκτικότητας στην τριβή, λόγο επικάλυψης φθοριοάνθρακα, βοηθάει τον ψαρά να πάρει την καλύτερη δυνατή απόδοση. Η μειωμένη ελαστικότητα βοηθάει να ανιχνεύουμε τις τσιμπιές ακόμη και σε μεγάλη απόσταση. Η Xenon διαθέτει επικάλυψη fluorocarbon . Αυτό βοηθάει να αυξηθεί η αντοχή της στην τριβή αλλά και να γίνει περισσότερο διακριτική στα μάτια των ψαριών. Επιπλέον η επικάλυψη δεν θα επιτρέψει στο νερό να εισχωρήσει μέσα της, δίνοντας έτσι περισσότερη αντοχή. Η χρήση της Xenon δεν περιορίζεται μόνο στο surfcasting. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω των πιο πάνων χαρακτηριστικών με επιτυχία στις τεχνικές του spinningκαι στην καθετή από σκάφος. Η Tronixpro είναι περήφανη για την δημιουργία αυτής της πετονιάς, καθώς επιλέγοντας αυτό το προϊόν έχετε στα χέρια σας ότι καλύτερο μπορεί να σας προσφέρει και με ακρίβεια στην αναγραφόμενη διάμετρο.  
Χαρακτηριστικά
Διάμετρος 0,28mm
Kg 5,84kg
Χρώμα Μωβ
Mt 300

Tubertini Bos Fluorocarbon

7.0012.40
H νέα flurocarbon πετονιά από την Tubertini . Πολύ δυνατή , μηδενικά βιρινιάσματα και μπλεξίματα. Δοκιμάστε την.

Tubertini Erre Due

12.90
Νέα πετονιά από την tubertini κατασκευασμένη στην Ιαπωνία. Βυθιζόμενη κατάλληλη για match fishing και Feeder.
Κωδικός Διάμετρος Κιλά
21904 0,180 mm 5.120 Kg
21905 0,205 mm 6.180 Kg
21906 0,225 mm 7.280 Kg
Close

YGK Absorber Fluorocarbon

22.00
  • Fluorocarbon 100%
  • Ενισχυμένη
  • Μαλακή στον κόμπο
  • Πραγματική διάμμετρος