Προβολή 1–12 από 24 αποτελέσματα

Show sidebar
Close

Carson Elegance XI 370

25.00
To Eleganse είναι ένα τηλεσκοπικό καλάμι ιδανικό για surfcasting με πολλά πλεονεκτήματα, όπως ελαφριά κατασκευή και μικρής διαμέτρου στελέχη και action 50-80 gr. Μήκος 3,70μ. Ένας συνδυασμός που το καθιστά πολύ εύχρηστο στο ψάρεμα.

Colmic Impeto (4,20m 200gr)

80.00 70.00
Ένα τηλεσκοπικό καλάμι ιδανικό για surfcasting. Δυνατό και παράλληλα μεγάλης παραβολικότητας καλάμι. Χάρη στα μικρά του στελέχη είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά. Ιδανικό για τους ψαράδες που ζητούν το μικρότερο δυνατό όγκο για τον εξοπλισμό τους. Μήκος : 4.20m Action : 200 gr Οδηγοί : 5 Στελέχη : 5 tele Βάρος : 507 gr
Close

Meiho Απαγκιστρωτής

4.50
16cm   2τεμ./φακ.

Oceanic Bonsai 300 (40-80gr)

40.00
Ένα καλάμι κατασκευασμένο απο HMC Carbon υψηλής μοριακής δομής, εξοπλισμένο με SIC οδηγούς και δετά δακτυλίδια. Είναι πολύ ελαφρύ, με στιβαρό κορμό αλλά ευαίσθητη μύτη στις τσιμπιές, ιδανικό για Spinning και Casting.
  • Action: 40-80gr
  • Μήκος: 3.00m Μήκος κλειστό: 0,85

POHU HOOKS M-9904BN MARUSEIGO

2.50
Ένα αγκίστρι εξειδικευμένο για την τεχνική του surfcasting, με τρομερό αρπάδι , θα δουλέψει άριστα σε σταθερές αρματωσιές αλλά και συρόμενες, προσφέρωντας άμεσο κάρφωμα. Πολύ αποτελεσματικό σε ψάρια όπως η τσιπούρα, ο σαργός , το μυλοκόπι , η μουρμούρα κ.ά Φτιαγμένο από 100% ανοξείδωτο ατσάλι, με ιαπωνικές προδιαγραφές,  δεν θα μας προδώσει ποτέ. Η συσκευασία περιλαμβάνει 15 αγκίστρια.

Pregio Rock

30.00
Κοντό για να μπορεί να εκτελεί σωστά το καθήκον του στα βράχια, δυνατό για να σηκώνει γρήγορα τα ψάρια και να καταφέρνει μακρινές βολές, ανθεκτικό για το αφιλόξενο περιβάλλον και προσιτό για κάθε τσέπη, το Rock είναι το οικονομικότερο ποιοτικό μοντέλο στη κατηγορία του. Από την Pregio.
Close

Quantum Beach Fighter Tele

80.00
Τηλεσκοπικό καλάμι για surfcasting ιδανικό για τα ελληνικά νερά. Μήκος 4,20μ Action 80-170gr

Shimano Sonora TE Surf

50.0055.00
Shimano Sonora TE Surf !
Ένα νέο καλάμι για την τεχνική του Surfcasting έρχεται να προστεθεί στη γκάμα καλαμιών της Shimano. Η νέα αυτή πρόταση αφορά την οικονομική σειρά του καταλόγου της, απευθυνόμενη σε αρχάριους αλλά και όχι μόνο ψαράδες. Το ολοκαίνουργιο Shimano Sonora Tele Surf, είναι ένα τηλεσκοπικό καλάμι κατασκευασμένο από XT Carbon πίεσης 30 τόνων, με προσθήκη Glass υλικού, προσφέροντας υψηλές αντοχές σε δύσκολες συνθήκες ψαρέματος αλλά και μεγάλη ελαστικότητα στις κυρτώσεις.
ΜΟΝΤΕΛΟ: SONSFTE4215
ΜΗΚΟΣ: 4.20m
ΜΗΚΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟ: 147cm
ΣΤΕΛΕΧΗ: 5
ΒΑΡΟΣ: 638gr
CASTING WEIGHT: 150gr

ΜΟΝΤΕΛΟ: SONSGTE4220
ΜΗΚΟΣ: 4.20m
ΜΗΚΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟ: 147cm
ΣΤΕΛΕΧΗ: 5
ΒΑΡΟΣ: 679gr
CASTING WEIGHT: 200gr

TRONIX PRO APHEX TT 4.5m

148.00
Πρόκειται για ένα καλάμι που είναι σχεδιασμένο για τον ψαρά που ψαρεύει σε δύσκολες συνθήκες κυνηγώντας μεγάλα ψάρια. Η μεγάλη δύναμη που κρύβει το blank θα τον βοηθήσει να εκτελέσει δυναμικές βολές, στέλνοντας το δόλωμα σε πραγματικά μεγάλη απόσταση. Η καλύτερη επιλογή μολυβιού είναι από 120-150 γραμμάρια. Είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ άνθρακα 24 Τ και διαθέτει οδηγούς K seaquide και βάση μηχανισμού DPS. Το Aphex Continental TT προσφέρει την καλύτερη επιλογή για τον ψαρά που ψάχνει ένα δυνατό καλάμι σε συμφέρουσα τιμή.

TRONIX PRO BLAZE

16.00
Το Tronixpro Blaze Monofilament έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με μηχανισμούς fixed spool. Ο συνδυασμός μικρής ελαστικότητας και επίστρωσης σιλικόνης βοηθάει τον ψαρά να πάρει την καλύτερη δυνατή απόσταση. Η μειωμένη ελαστικότητα αυξάνει επίσης την ικανότητα να ανιχνεύει τις τσιμπιές. Διαθέτει προηγμένη επίστρωση σιλικόνης που καθιστά τη πετονιά αδιαπέραστη από το νερό για να διατηρεί την πλήρη της αντοχή. Αυτό την κάνει μία από τις πιο ανθεκτικές πετονιές στην τριβή, χωρίς μνήμη και δεν αποδυναμώνεται στους κόμπους. Ένα ακόμη πλεονέκτημα της σιλικόνης είναι η μειωμένη τριβή στους οδηγούς του καλαμιού όταν κάνουμε βολή, βοηθώντας να κερδίσουμε αρκετά μέτρα. Η Tronixpro είναι περήφανη για την δημιουργία αυτής της πετονιάς, καθώς επιλέγοντας αυτό το προϊόν έχετε στα χέρια σας ότι καλύτερο μπορεί να σας προσφέρει και με ακρίβεια στην αναγραφόμενη διάμετρο.

TRONIX PRO FLOATING ROUND BEAD 15mm

2.90
Ανυψωτικό floter για την τεχνική του surfcasting κατάλληλο για μεγάλα δολώματα όπως φαραώ , μάνες κ.ά Η συσκευασία περιέχει τρία floter μεγέθους 15mm διαθέσιμα σε δύο χρωματισμούς κίτρινο και ροζ.

TRONIX PRO WIRE ROD WRAPS

6.00
Μια ιδανική δέστρα καλαμιών για να ασφαλίζουμε τα καλάμια στη βάρκα ή στην προβλήτα. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δένουμε τα καλάμια μαζί με τους τρίποδες και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς για αποφυγή ατυχημάτων! Διαθέσιμη σε 5 διαφορετικά χρώματα.